Het goede doel

2024 Stichting LEF!

 

Wat doet Stichting LEF?

 

Wij zijn Stichting LEF (Leven en Financiën). We hebben een mbo-lesprogramma waarmee we jongeren in de leeftijd van 15 – 22 jaar leren verantwoordelijk met geld om te gaan. Dat doen we om een wezenlijke bijdrage te leveren aan onze maatschappij, want we zien dat jongeren steeds vaker met schulden een onzekere toekomst instappen. Die tendens willen we stoppen.

De uitdaging waar we voor staan reikt ver en vraagt om een aanpak die past bij de belevingswereld van jongeren. Leer jongeren nu wat de échte waarde van geld is. Laat ze ontdekken hoe ze verantwoord met inkomsten, uitgaven, sparen en lenen kunnen omgaan, zodat ze straks zelf hun financiële zaken goed regelen en een zekere toekomst instappen.

Stichting LEF zet alvast de nodige stappen. Met lesmateriaal dat jongeren inspireert. Met onze (gast)docenten, werkzaam in de financiële sector, die vrijwillig voor de klas staan, omdat ook zij begrijpen dat verantwoordelijkheid nemen betekent dat je verder kijkt dan wat jouw handelen betekent voor jezelf en je directe omgeving. Voor ons betekent maatschappelijke verantwoordelijkheid dat we kennis teruggeven aan de ander. Liever nog vooruitgeven aan de volgende generatie die het nodig heeft.

Om een échte beweging vooruit te maken is meer nodig. Ú bent nodig. Helpt u mee? Heeft u het lef om ons te steunen zodat we met elkaar jongeren dichter bij een financieel zekere toekomst brengen? Bel ons. We sparren graag over de manieren waarop we samen nog meer bereiken.

 

WAT IS ER AAN DE HAND?

De Stichting Insurancecycletour hanteert een antistrijkstok beleid. Het inschrijfgeld is € 50 per deelnemer, waarbij de deelnemer ook nog extra kan doneren. We hebben in 2023 met zijn allen €15.000 bij elkaar gefietst!

 

Onze sponsoren maken het mogelijk om het gehele evenement te financieren. Chapeau voor onze trouwe sponsoren. Wij zijn ze zeer dankbaar.

 

Heb je nog vragen:

 

Willy Berentsen tel: 06 22 208750 e-mail: willy_berentsen@icloud.com
Bert Veurink tel: 06 20 604 810 e-mail: b.veurink@totaalsupport.eu

Hoofd sponsoren

MS Amlin
ASR

route

Kleding

Het goede doel

Inschrijven

Druk op de onderstaande knop om je in te schrijven voor de editie van 2024. Je moet vervolgens het aantal deelnemers aangeven en drukken op de knop “winkelwagen bijwerken”.

Ook kun je, als je dat wilt, een extra donatie doen door een bedrag in te vullen in het veld donatie en op de knop “donatie bijwerken” te klikken.

Om je aanmelding goed af te kunnen ronden, dien je de namen van de deelnemers in te vullen waarbij je ook de maat van het shirt dient aan te geven.

Deelname is alleen mogelijk is wanneer een deelnemer voldoet aan de wettelijke (Corona) eisen vanuit de overheid/RIVM als deze van toepassing zijn.
Door je in te schrijven, ga je akkoord met het delen van je persoonsgegevens met de hoofdsponsoren ten behoeve van commerciële doeleinden.
Daarnaast zullen er foto- en videobeelden worden gemaakt voor o.a. Social Media.