Lustrum editie Insurance Cycle Tour fietst honderden verwenboxen bij elkaar voor ouders van kinderen met een handicap!

Allround schaatser Patrick Roest overhandigde afgelopen vrijdag namens de deelnemers van de Insurance Cycle Tour een bedrag van 10.000 euro aan HandicapNL. Onder de deelnemers waren onder andere voormalig topsprinter Mathieu Hermans en Kenny van Hummel, hij werd door het Franse sportblad L’Equipe uitgeroepen tot ‘slechtste klimmer ooit’ en droeg tijdens de Tour de France […]

Nieuwe hoofdsponsor

Het ICT-bestuur is trots op het feit dat bouwbedrijf Koers heeft aangegeven de komende jaren als hoofdsponsor verbonden te willen zijn aan onze organisatie. Samen met bouwbedrijf Koers en alle andere sponsoren gaat het ICT-bestuur “full speed” op het ingeslagen fietspad verder, om van het jaarlijkse ICT-evenement de Klassieker van de Assurantiebranche te maken.

Nieuwe bestuursleden

Het ICT-bestuur verwelkomt 2 nieuwe en zeer ervaren bestuursleden. Arjan Noorlander en Willy Berentsen vormen namelijk vanaf 01-01-2018 samen met Ard Korevaar en Bert Veurink het ICT-bestuur. De portefeuilleverdeling is nu als volgt: Ard is voorzitter, Arjan is penningmeester, Bert is secretaris en Willy heeft de algemene zaken onder zijn hoede.

Afscheid bestuurslid Robin Roest

Na 4 jaar heeft Robin Roest te kennen gegeven dat hij de bakens gaat verzetten. Het ICT-bestuur dankt Robin van harte voor zijn grote inzet. Mede dankzij Robin staat de ICT er erg goed op, waarvan akte!

Afscheid CED als hoofdsponsor

Met een wijziging in haar beleid heeft CED het ICT-bestuur laten weten niet langer als hoofdsponsor verbonden te willen zijn aan de ICT. Het ICT-bestuur betreurt maar respecteert deze beslissing. Zonder de belangrijke en waardevolle bijdrage van CED, was onze “Klassieker in Wording” niet daar, waar het nu inmiddels is. Het ICT-bestuur is daar CED […]

Insurance Cycle Tour haalt in 2017 8.750 euro op voor Stichting KiKa

Vrijdag 26 mei 2017 fietsten meer dan 150 deelnemers uit de verzekeringsbranche een bedrag van 8.750 euro bij elkaar voor Stichting Kika. In combinatie met het mooie weer en de prachtige omgeving van de Achterhoek, was ook deze editie van de Insurance Cycle Tour een groot succes.