Informatie

Over de tour

Sponsorshirt Insurance Cycle Tour

Uw eigen wielershirt!
Bepaal uw maat aan de hand van onderstaande tabel en geef uw maat door bij uw inschrijving. U ontvangt uw wielershirt op vrijdag 7 juni 2024 voorafgaand aan de start van uw route.

Onze sponsoren maken dit evenement mogelijk. Het dragen van het sponsorshirt is daarom verplicht bij deelname, het is ook meteen de “consumptiebon” bij de stops. Geen shirt, geen consumptie.

 

Maattabel heren

Dubbelklik op het plaatje om het te vergroten.
Let op! De maten vallen kleiner dan de reguliere maten, bestel een maatje groter!

Maattabel dames

Dubbelklik op het plaatje om het te vergroten.
Let op! De maten vallen kleiner dan de reguliere maten, bestel een maatje groter!

Hoofd sponsoren

MS Amlin
ASR

route

Kleding

Het goede doel

Inschrijven

Druk op de onderstaande knop om je in te schrijven voor de editie van 2024. Je moet vervolgens het aantal deelnemers aangeven en drukken op de knop “winkelwagen bijwerken”.

Ook kun je, als je dat wilt, een extra donatie doen door een bedrag in te vullen in het veld donatie en op de knop “donatie bijwerken” te klikken.

Om je aanmelding goed af te kunnen ronden, dien je de namen van de deelnemers in te vullen waarbij je ook de maat van het shirt dient aan te geven.

Deelname is alleen mogelijk is wanneer een deelnemer voldoet aan de wettelijke (Corona) eisen vanuit de overheid/RIVM als deze van toepassing zijn.
Door je in te schrijven, ga je akkoord met het delen van je persoonsgegevens met de hoofdsponsoren ten behoeve van commerciële doeleinden.
Daarnaast zullen er foto- en videobeelden worden gemaakt voor o.a. Social Media.