Informatie

Over de tour

Organisatie

Organisatie

 

Sinds 2014 organiseert de Stichting Insurancecycletour jaarlijks een wieler/relatie evenement voor mensen uit de verzekeringswereld of daaraan gelieerd. Eerdere edities startten vanuit Groot Ammers ( Krimpenerwaard en Alblasserwaard), het Achterhoekse Vorden en vanuit Lisse ( bollenstreek). Ede 2022 en 2023

Ook de editie 2024 zal starten vanuit Ede en we zullen weer prachtige, volledig nieuwe routes presenteren.

 

Doelstelling is om elke 2 jaar een nieuw stukje Nederland te ontdekken.

 

Als organisatiecomité doen we dit belangeloos en hopen daarvoor in de plaats veel blije en dankbare mensen te mogen begroeten.

 

Met vriendelijke wielergroet,

 

Bert Veurink, Willy Berentsen en Arjan Noorlander

Stichting Insurance Cycle Tour

KvK 59899581

Hoofd sponsoren

MS Amlin
ASR

route

Kleding

Het goede doel

Inschrijven

Druk op de onderstaande knop om je in te schrijven voor de editie van 2024. Je moet vervolgens het aantal deelnemers aangeven en drukken op de knop “winkelwagen bijwerken”.

Ook kun je, als je dat wilt, een extra donatie doen door een bedrag in te vullen in het veld donatie en op de knop “donatie bijwerken” te klikken.

Om je aanmelding goed af te kunnen ronden, dien je de namen van de deelnemers in te vullen waarbij je ook de maat van het shirt dient aan te geven.

Deelname is alleen mogelijk is wanneer een deelnemer voldoet aan de wettelijke (Corona) eisen vanuit de overheid/RIVM als deze van toepassing zijn.
Door je in te schrijven, ga je akkoord met het delen van je persoonsgegevens met de hoofdsponsoren ten behoeve van commerciële doeleinden.
Daarnaast zullen er foto- en videobeelden worden gemaakt voor o.a. Social Media.