Routes Insurance Cycle Tour

Start- en eindpunt van ALLE routes:
Wielervereniging Ede
Horsterweg 5
6715 CT Ede

Er zijn drie prachtige routes uitgezet: een recreatietocht van 60 km en twee langere tochten van 100 km en 130 km.

 

De Insurance Cycle Tour (ICT) is in 2020 te gast van de Wielervereniging Ede. De vereniging heeft een eigen accommodatie, waaronder een clubhuis en een eigen wielerbaan, en bestaat nu ruim 48 jaar. Bart Voskamp, een trouwe bezoeker en rijder van de voorgaande ICT edities, is een bekend lid van deze club. Bart heeft naar eigen zeggen, in en rondom Ede pas echt leren fietsen……

 

Aan de ICT kan worden deelgenomen voor een rit van 60 km, 100 km of 130 km. Het zijn routes over de Zuidkant van de Veluwe. In de route van 130 km zijn maar liefst 1000 echte hoogtemeters opgenomen. Een ware uitdaging voor de gevorderde fietser. De Wielervereniging Ede beschikt over een filmpje om een indruk te krijgen van deze route. Ook de 100 km en de 60 km maken deels gebruik van deze prachtige route.

 

 

De 3 routes zijn volledig uitgepijld en voor gebruik van GPS beschikbaar. Zij gaan alleen over verharde wegen en steeds ongeveer halverwege is er een verzorgingspost. Naast de verzorging door de organisatie is daar ook gelegenheid voor het nuttigen een kopje koffie met appelgebak.

De organisatie maakt géén gebruik van verkeersregelaars. Deelnemers zijn dus zelf volledig verantwoordelijk voor de eigen veiligheid. Verkeersregels dienen te worden nageleefd. Deelnemers op een racefiets hebben een helmplicht.

 

U bent van harte welkom bij de Wielervereniging Ede voor de Insurance Cycle Tour 2020!

Download de routes voor uw GPS (alleen Chrome) (Noot routes zijn nog niet beschikbaar in GPS):

60  kilometer
100  kilometer
130 kilometer

Organisatoren

Sponsoren